کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رتبه‌‎بندی معلمان مهرآفرین باید از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اجرایی شود| آموزش و پرورش حق تغییر قانون مجلس را ندارد

  • کد خبر: ۱۴۷۷۳۱
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۲
رتبه‌‎بندی معلمان مهرآفرین باید از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اجرایی شود| آموزش و پرورش حق تغییر قانون مجلس را ندارد
رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش حق تغییر قانون مجلس را ندارد، گفت: رتبه‌‎بندی باید از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ برای معلمان مهرآفرین اجرایی شود و تغییر تاریخ آن به اول مهرماه ۱۴۰۱ خلاف قانون است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی اظهار داشت: برابر پیام‌های مکرر دریافتی از معلمان مهرآفرین، اجلاسیه مدیران‌کل آموزش و پرورش استان‌ها از سوی معاونت توسعه منابع و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اعلام شده که تاریخ اجرای قانون رتبه بندی برای معلمان مهرآفرین از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ نباشد.

نماینده مردم نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان و گرمه و جاجرم و راز و جرگلان در مجلس افزود: این در حالی است که قانون رتبه بندی معلمان به صراحت اعلام کرده که تمام کسانی که استخدام آموزش و پرورش بوده مشول رتبه بندی هستند، ولی به تعلل آموزش و پرورش و غفلت از رتبه بندی مهرآفرینان، مجلس این مسئله را در قانون ترمیم حقوق تصریح کرد.

وی ادامه داد: مصوبه ترمیم حقوق مجلس به هیچ عنوان به معنای تعیین زمان از تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۱ نیست و آموزش و پرورش باید در این راستا از معاونت حقوقی مجلس استعلام‌ می‌کرد تا مشخص شود زمان اجرای قانون رتبه بندی برای معلمان مهرآفرین از تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه وزارت آموزش و پرورش به جای استعلام از قوه مقننه از معاونت حقوقی دولت استعلام کرده که مرجع استعلام کننده نادرست بوده است. معاونت حقوقی مجلس نیز عنوان کرده است که وزارت آموزش و پرورش هیچ گونه درخواستی مبنی بر استعلام رسمی در این حوزه نداشته است.

رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس اضافه کرد: از سوی دیگر کمیته تطبیق قوانین مجلس نیز پیش از این اعلام کرده بود که مهرآفرینان مشمول قانون رتبه بندی معلمان می‌شوند، ولی وزارت آموزش و پرورش به هیچ یک از این موضوعات توجه نکرده است.

وی تصریح کرد: چنانچه وزارت آموزش و پرورش به عنوان مجری قانون مصوب مجلس، بخواهد قانون را برای معلمان مهرآفرین تغییر دهد، کاملا خلاف قانون عمل کرده است و چنانچه در جهت شبهه‌ای دارد، باید از معاونت قوانین مجلس استعلام بگیرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->